tiistai 21.3.2023 | 18:30
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Kokkolassa ja Pietarsaaressa kannustetaan ulkona syömiseen – Kesän avaava ravintolatapahtuma on tulossa

Ti 15.5.2018 klo 15:53

Emilia Kallioinen

KOKKOLA (KP)

Kokkolassa ja Pietarsaaressa järjestetään kesäkuun alussa 7.–10.6. Eat Out -tapahtuma. Nelipäiväisen tapahtuman aikana ravintolat tarjoavat kampanja-annoksia kymmenen, viidentoista tai kahdenkymmenen euron hintaan.

Tapahtumaa organisoi alkuvuodesta perustettu Pohjanmaan kauppakamarin palveluvaliokunta, jonka tavoite on edistää Kokkolan ja Pietarsaaren kaupan, palveluiden ja matkailun toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Mukana järjestäjinä ovat myös muun muassa Kokkolan matkailu, Visit Pietarsaaren seutu, City Kokkola ja Citygruppen.

– Tapahtuma ei ole kertajysäys vaan tarkoituksena on tehdä tästä jokavuotinen perinne, Pohjanmaan kauppakamarin johtaja ja palveluvaliokunnan jäsen Paula Erkkilä kertoo.

Ilmoittautuneita ruokapaikkoja on tällä hetkellä 16. Ravintolat tulevat löytymään kampanjaruokalistoineen tapahtuman verkkosivuilta tai Facebookista. Tavoite on saada ainakin 30 ravintolaa mukaan. Erkkilä uskoo, että tavoite tulee ylittymään.

Mukaan lähteminen ei maksa ravintolalle mitään. Mainostamisen hoitavat tapahtuman järjestäjät.

Tapahtuman perimmäinen idea on aktivoida ihmisiä lähtemään ulos syömään ja kokeilemaan uusia ravintoloita. Eat Out toimii kesäkauden avaajana.

/Juttuun korjattu järjestäjä Visit Pietarsaaren seutu 15.5.2018 klo 15.50./

#