tiistai 21.3.2023 | 20:22
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Burger Village tuo gourmet-burgerit Meripuistoon

Ti 22.5.2018 klo 14:27 | päivitetty ti 14:31

Laura Läspä

KOKKOLA (KP)

Kokkolan Meripuistossa puhaltavat uudet tuulet, kun M/S Jennyn lähtöterminaalin viereen avaa ovensa uusi ravintola Burger Village. Burger Village tarjoaa gourmet-hampurilaisia, salaatteja ja ranskalaisia. Ravintolan takaa löytyy viisi ystävystä.

– Tarjoamme hyvää, itsetehtyä ruokaa tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, yrittäjä Lennart Sandgren Diago kertoo.

Burger Village tuo Meripuistoon uutuutena ruokarekan. Ruokarekka on maailmalla suosittu tapa myydä ja valmistaa katuruokaa. Ruoka ostetaan rekasta, jossa se valmistetaan. Lisäksi Meripuistoon rakennetaan suurta terassia. Suunniteilla on myös tuoda paikalle merikontteja, joista voidaan tehdä sisätiloja ruokailua varten.

Burger Villagen perustajat haluavat tarjota jotain sellaista, mitä Kokkolasta ei vielä löydy.

– Tavoitteenamme on olla kokkolalaisten kanssa ja kokkolalaisia varten, Kenneth Morales kertoo.

Burger Village vastaa myös M/S Jennyn lipunmyynnistä ja välinevuokrauksesta. Totuttuun tapaan Meripuistosta voi vuokrata erilaisia välineitä kesäaktiviteetteja varten. Kaikki Burger Villagen perustajat kertovat olevansa perheellisiä. Perheellisyys näkyy myös tulevassa ravintolassa.

– Tästä tulee koko perheen paikka, Morales painottaa.

Burger Villagen avajaisia vietetään 9. kesäkuuta. Ravintola aukeaa sopivasti Kokkolassa ja Pietarsaaressa järjestettävää Eat Out -ravintolatapahtumaa varten.

#