Ruoka

Joulunpunainen rosepippuri on juuri oikea valinta maustamaan joulupöydän lohipastramin. Fiini kalaruoka on yllättävän yksinkertainen valmistettava.

Kalapöytään jotakin uutta, jotakin vanhaa – tee lohipastrami sekä mausteiset sillit ja silakat valmiiksi vähän ennen aattoa

Kalapöytä on monessa kodissa jouluruokien ykkössuosikki. Perinteiset reseptit jyräävät, mutta kokeile myös muutamaa uutta vaihtoehtoa. Kansainvälisen kattauksen kruunaa kalkkuna, jonka kanssa voi tarjota itämaista porkkanalaatikkoa.

Kokoa kalapöytä oman näköiseksi ja juuri niin pelkistetyksi tai ylellisen runsaaksi kuin haluat.

Jollei kalan käsittely ole sinun juttusi, laadukkaita kalajalosteita löytyy valmiina kaupan hyllyiltä ja pientoimittajilta. Sillien ja silakoiden maustaminen tai kalan graavaaminen on kuitenkin yllättävän

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä