Ruoka

Mustikka ja passionhedelmä viimeistelevät sitruunaisen tartaletin makumaailman. Taatelipähkinäpohja pysyy pehmeänä ja leikattavana. Kuva: Nanna Rintala

Energinen olo terveellisillä herkuilla – näillä ohjeilla teet vegaanisia välipaloja ja jälkkäreitä ilman valkoista sokeria

Voiko olla parempaa kuin herkuttelu hyvällä omallatunnolla? Kokeile vaikka jäädytetyistä hedelmistä tehtyä maidotonta jäätelöä eli "nice creamia". Myös pähkinät, mantelit ja taatelit ovat hyviä välipalan raaka-aineita.

Makoisa jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian. Terveelliset herkut valmistetaan kypsentämättä, ja resepteissä käytetään runsaasti marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Valkoisen sokerin sijaan ne makeutetaan hunajalla tai vaahterasiirapilla.

Avokadosuklaamousse on täyteläisen kermainen ja täynnä avokado

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä