Ruoka

Maukas fondueliemi valmistuu liedellä lähes itsestään puolessa tunnissa. Sillä aikaa katat pöydän 1970-luvun bileiden henkeen sopivasti ja valmistelet dipattavat kasvikset, sienet ja lihat. Kuva: Harri Kuittinen

Fonduenautintoja 1970-luvun tapaan – Kutsu ystävät teemabileisiin, joihin vain pilkot tarjottavat ja nostat padan keskelle pöytää

Liemi ja siihen dipattavat kasvikset ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi voit tarjota lihaa ja makkaraa. Juustofondue valmistetaan kolmesta eri juustosta.

1970-luvulla Suomeen saapui uusi sosiaalisen syömisen muoto eli fondue. Trendiravintolat järjestivät fondueiltoja, joissa ruoka kypsennettiin pöydässä höyryävässä fonduekattilassa. Kotioloissa pidettiin ystävien kesken juustofonduekekkereitä.

Liha valmistettiin 1970-luvulla fonduepadassa joko öljyssä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä