Paikallisuutiset

Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi

”Hapanjuurileivonta ei ole rakettitiedettä”, vakuuttavat Riia Määttänen-Ojatalo ja Raija Virta. Jutun lopusta löydät herkullisen pataleivän ohjeen.

Riia Määttänen-Ojatalo (oik.) löysi hapanjuurileivonnan salat ja ihanuuden noin vuosi sitten. Touhu on tarttuvaa, ja siihen hurahti myös ystävä Raija Virta. Kuva: Jukka Lehojärvi

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Riia Määttänen-Ojatalon keittiössä Himangan Hillilässä tuoksuu herkullinen tuore leipä. Pöytään on katettu muun muassa sämpylöitä, pannukakkua ja saaristolaisleipää. Perinteisiä leivonnaisia, mutta ajan hengessä trendikkäästi hapanjuureen leivottuna.

– Hapanjuurileivontahan ei ole mitään rakettitiede

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä