Ajanviete

Jokainen artesaanileipä on yksilö ja aina vähän erinäköinen kuin edeltäjänsä. Pitkä kohotusaika tuo leipään makua ja ihania reikiä leivän sisään, melkein kuin pitkän linjan juurileivonnassa. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Leipää, leipää, enemmän leipää – Kesällä on aikaa opetella leipomaan aamiaisleipä tai iltapala itse näillä kolmella helpolla ohjeella

Raaka-aineet muokkautuvat yhteen kimmoisan joustavaksi taikinaksi käsiesi kautta. Leipä kohoaa maagisesti. Huumaava tuoksu nousee uunista ja valtaa koko asunnon. Käytä lopuksi eilisen leivän murut spaghettiin.

Leivässä on jotakin turvallista ja lohduttavaa. Kaikista meistä ei tarvitse tulla juurileivonnan harrastajia, sillä hyvää leipää saa aikaiseksi myös nopeilla ja yksinkertaisilla resepteillä.

Jollet ole leiponut aikoihin, aloita vaikka kotitalouskirjan helpoilla teeleivillä tai pyöräytä aamiaiselle tu

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä