Ruoka

Toimitus testasi paikalliset runebergintortut: Leivonnaisessa maun ja ulkonäön ohella tietyt yksityiskohdat osoittautuivat yllättävän tärkeiksi

Niin samanlaisia, mutta niin erilaisia. Keskipohjanmaan testissä olivat mukana kaustislaisen Pesolan leipomon sekä kokkolalaisten Herkku-Pirtin, Emilien ja Harjun runebergintortut. Kuva: Sini Sulkakoski

Niin monta on makumieltymystä, kuin on syöjääkin. Hilla Groupin toimittajista koostuva raati oli runebergintorttujen äärellä armoton ja suora – niin hyvässä kuin pahassa.

Raati koostui viidestä Hilla Groupin toimittajasta ympäri maakuntaa. Paikallisia perinneleivonnaisia tuomaroivat Vili Ruuska, Riikka Sipilä, Annika Tiitto, Maija Ahonen ja Sini Sulkakoski.

Osa raatilaisista on runebergintorttujen aktiivisyöjiä, kun taas osa ostaa tämän perinteisen leivonnaisen korkei

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä