Paikallisuutiset

Irja Pelkonen valitsee ruoan raaka-aineet mahdollisimman läheltä: ”Ulkomaalaisista vihanneksista ostan vain inkivääriä ja bataattia”

Haapavetinen perhepäivähoitaja ei valmisruokiin kajoa. Hoitolapsetkin saavat syödä lähellä tuotettua, kotimaista ruokaa.

Irja Pelkonen laittaa ruoan niin perheelleen kuin hoitolapsilleenkin alusta loppuun itse. Hän suosii ruoanlaitossa lähellä tuotettuja ja läheltä kerättyjä raaka-aineita.

Perhepäivähoitaja Irja Pelkonen on pessyt perunat valmiiksi jo ennen kuin ensimmäinen lapsi tulee hoitoon heidän kotiinsa. Jääkaapissa odottaa jauheliha, josta syntyy ruskeakastike. Niiden lisäksi lapset ja muukin perhe saavat elokuisena tiistaina ruoaksi lehtisalaattia, johon pilkotaan väriksi ja m

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä